• Előváladék-SÜRGŐS!!!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr/nő! Azzal a kérdéssel fordulok önhöz hogy az előváladék az aktus során mikor várható. A párommal ma szeretkeztünk, azonban nem védekeztünk óvszerrel, fogamzásgátló tablettát nem szedek. Az aktus nem volt folyamatos, a párom közben nagyon sokszot kivette a péniszét. Mondhatnánk megszakításos közösülésnek de a partnerem nem is élvezett el. Kerülhetett-e előváladék a hüvelyembe és ha igen emiatt elmenjek-e nőgyógyászhoz sürgősségi tablettáért. A legutolsó menstruációmra június 23-24-én került sor, késéssel jött meg, Az aktusra ma július 14-én került sor, jövőhéten kellene megjönnie. Kérem sürgősen válaszoljon hogy ha nagy a baj még időben feltudjak íratni 72 órás tablettát!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a sürgősségi fogamzásgátló témában

        Kerülhetett a hüvelyébe előváladék, írasson fel sürgősségi fog. gátló tablettát!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 14., 13:18; Megválaszolva: 2011. július 15., 13:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés