• Tabletta szünet

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Fogamzásgátló tablettát szedek és jövőhét keddtől lenne tablettamentes hetem, de ugyan azon a héten fontos programom lenne aminél akadály lenne a menstruáció. Szeretném eltolni a ciklust úgy hogy nem tartok tablettamentes napokat. Ezt pontosan hogyan is kell csinálni? Mikor vége van anak a levél tablettának amit most szedek utánna kezdjem el az újat és végig szedjem majd és utánna tartsak tablettamentes napot. Vagy lehet úgy is, hogy az új levél tablettából szedek 4-5 szemet és utánna tartok 7 nap tablettamentes napot ???

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező! Akát szünet nélkül is szedhet egyfolytában két csomagot, de úgyis lehet, hogy egy következő csomagból szed 4-5 szemet, majd akkor tart 7 napos szünetet.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 08., 19:14; Megválaszolva: 2011. július 11., 13:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés