• Megjött fogamzásgátló mellett soronkívül 22

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        fogamzasgatlot szedek legravant,van 2 gyerekem es volt egy abortuszom is.3 honapja szedem a legravant azota alig verzek de elso honaoba vegig enyhe verzesem vol,mos a 3madik honapba az otodik orvossag utan megjott soronkivul, a hasam elege felvolt puffadva a verzes igen eros voltelozo nap szekrekedesem volt meg furdottem is hideg medenceben,mar tizedik napja menstrualok.lehet ez felfazastol vagy erolkodestol,mehnyakirakra csinaltak tesztet 2szor az elso nemvolt tuk jo a masodik tokeletes lett.mit csinaljak szegyem az orvossagot vagy valtsak szerbiai vagyok,ha valtsak mijenfajtara es mikor meg ot napom van a szunetes hetig

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        KEdves Kérdező! A hasi fájdalom és a vérezgetés gyulladás miatt is lehet, ezért érdemes lenne nőgyógyászati vizsgálatra elmennie.A fogamzásgátlót szedje tovább.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 08., 14:48; Megválaszolva: 2011. július 11., 12:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés