• Fogamzásgátlás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm!Miután voltam orvosnál, szeretném majd elkezdeni az általa javasolt fogamzásgátló tabletta szedését. Az egyik barátnőm nagyon meghízott tőle, ezért olyan kérdésem lenne, hogy általában melyek azok a tabletták, amelyeknek kevésbé vannak ilyen melléhatásaik.(most 50kg a testsúlyom és 164 cm magas vagyok) Köszönettel: Tóth Adrienn

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Adrienn! Az, hogy ki hogyan reagál a tablettára,változó, általában egyébként a helytelen táplálkozás miatt hízik meg a nők döntő többsége, nem a tabletta miatt. Egy kísérlet szerint a tablettaszedéstől a nők többsége a súlyánál maradt, kevesek súlya változott, de ugyanannyian fogytak, mint amennyien híztak. Tehát nem kell aggódni, ha az étkezésre odafigyel, nem lesz gond a mai korszerű készítmények mellett.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 06., 19:32; Megválaszolva: 2011. július 07., 12:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés