• Elfelejtettem szedni a fogamzásgátló tablettát

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor úr/nő! A hét első felében a 3. napon és 4. napon elfelejtettem reggel bevenni a fogamzásgátló tablettát. A 4. napon este vettem észre hogy nem vettem be a gyógyszert, így akkor este bevettem 1-et és másnap reggel is a szokott időben bevettem egyet viszont reggelre volt egy kis vérzésem is. A 3-4 nap között volt nemi aktus is. Jól teszem hogy szedem a gyógyszert tovább? Terhesség ilyenkor előfordulhat-e? Forduljak orvoshoz? Előre is köszönöm a válaszát!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Ha az előző gyógyszermentes hétben élt nemi életet, akkor előfordulhat terhesség, ez esetben forduljon orvoshoz, ha nem élt nemi életet, akkor alkalmazzon kiegészítő védekezést a következő két hétben.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 01., 08:49; Megválaszolva: 2011. július 04., 09:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés