• Köztes vérzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr / nő! Több mint egy éve szedem a Laurina fogamzásgátló gyógyszert, mindig nap ugyanabban az időben veszem be. Eddig nem volt vele különösebb problémám, ritkán barnás pecsételés, de csak kevés. Most azonban egy hete múlt el a menstruációm és 2 napja köztes vérzés jelentkezett, sötét színű, mint a havi vérzés, csak sokkal kevesebb. Fájdalmam nincs, de szerintem ez nem normális, főleg, hogy korábban ilyet nem tapasztaltam. Külföldön élek, és ha nem muszáj itt nem mennék orvoshoz.Mit tegyek? Folytassam a gyógyszert a megkezdett levél befejezése után is vagy váltani kellene? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Herman Tünde válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező! A közti vérzés sok minden okozhatja. Jelentkezhet ilyen probléma, ha nem szívódik fel valamilyen oknál fogva a tabletta: hányás, hasmenés, stresszes állapot. Amennyiben következő ciklusban is rendszeres szedés mellett jelentkezik a probléma, váltson fg. tablettát.


        Dr. Herman Tünde
        Szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Herman Tünde
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. június 20., 13:00; Megválaszolva: 2011. június 22., 10:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés