• Fogamzásgátló

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves webbeteg, Yasminelle fogamzásgátlót szedek kb 9 hónapja. A nyáron két hónapra Brazíliába utazom, ahol az időeltolódás 5 óra. Itthon este 6kor szoktam beveni a tablettát, a kérdésem az lenne hogy ha ezt a levelet még úgy fejezem be, hogy továbbra is a magyar idő szerint 6kor veszem be (ami ott du 1), de a következő levélnél már ottani idő szerint 6kor (ami itthon 11) csökkenhet a hatékonyság? Csak mert napközben a sok teendő melett félek hogy elfelejtem, és hát hozzá is szoktam már az este 6 hoz. A Claritin allergiás gyógyszer befolyásolhatja a tabletta hatékonyságát? (antihisztamin hatóanyag) A választ előre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        KEdves Kérdező! Szedheti úgy, hogy a brazil idő szerint hatkor. A Claritine nem befolyásolja a tabletta hatékonyságát.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. június 18., 16:34; Megválaszolva: 2011. június 20., 17:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés