• Gestomix

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! 2 hónap kihagyás után újrakezdtem a Gestomix tabletta szedését. A menstruációm egy csütörtöki napon este jött meg, ezért péntek reggel kezdtem el szedni. A tájékoztatóban az áll, hogy ha a 2-5. napon kezdem el, akkor 7 napig kiegészítő védekezés szükséges. 2 hét után egyéb módszer nélkül is véd a tabletta? Köszönettel: V93

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező! Igen, véd, csak az első 7 napban kell a kiegészítő védelem.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. június 05., 23:46; Megválaszolva: 2011. június 06., 09:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés