• Harmonet

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        korábban 5évig szedtem a hamronet fogamzásgátló tablettát,azóta tartottam kb fél év szünetet,mert nem volt rá szükségem.Most újból szeretném elkezdeni szedni.Kedden,31-én megjött a vérzésem(viszont nagyon gyengén) ,tehát be is szedtem az első tablettát,viszont estére elmúlott és azóta sincs meg a menzeszem már 5 napja.A tablettát még szedem,nem tudom ilyenkor abba kell-e hagynom és megvárni míg újból normálisan megjön?(az utóbbi hónapokban is nagyon rendszertelen volt mig nem szedtem a tabit)

        Dr. Deli Tamás válasza a fogamzásgátló témában

        Tisztelt Hölgyem! Szedje 3 hétig, majd egy hét szünet, nem baj, hogy nem biztos, hogy jókor kezdte. Az első hónapban használjanak óvszert is.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. június 05., 18:21; Megválaszolva: 2011. június 06., 14:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben: