• Pecsételő vérzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot kívánok! 2 éve szedem a Harmonet nevű fogamzásgátló tablettát. Pontosan egy hete kezdtem el újra szedni a hét napos szünet után. 3. napja azonban pecsételő vérzés jelentkezik ,barnás formában,alhasi fájdalmat nem érzek, előtte a menstruációm teljesen rendben lezajlott, így nem tudom mi okozhatja. Várom válaszát! Tisztelettel, S.Flóra

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Flóra! Oka lehet a gyógyszer hatását gyengítő dolog, pl. hasmenés, egyéb gyógyszer, de oka lehet például gyulladás vagy valamilyen szervi ok. Az is előfordul, hogy nem sikerül speciális okot találni a háttérben. Azt javaslom, hogy ha egyéb panasz nem kíséri, és a következő ciklusban is ismétlődik, keressen fel nőgyógyászt!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. június 03., 09:47; Megválaszolva: 2011. június 04., 15:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés