• Fogamzásgátlás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt dr. Nő! Nekem az lenne a kérdésem,h amióta gyógyszert váltottam úgy érzem nem tudok fogyni hiába sportolok,diétázok és fel is szedtem egy kicsit.Nem tudom,h a megoldás az lenne,ha visszaváltanék a régi gyógyszerre vagy ha abbahagynám egy időre?Sose voltam pattanásos bőrű,sima az arcom,ritkán bújik elő 1-2,de ha leállok a tablettával és ürülnek az anyagok nem fogok kipattogni? Köszönöm válaszát! Üdvözlettel: Enikő

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Enikő! A gyógyszer abbahagyása nem okoz pattanásosodást, ha korábban nem volt ez jellemző. A hízás nem biztos, hogy valós hízás, lehet, hogy ödémásodás, érdemes lenne megpróbálkozni olyan tablettával, ami gyenge vízhajtó hatású, ilyen pl. a Volina.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. június 01., 13:05; Megválaszolva: 2011. június 02., 18:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: