• NuvaRIng?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr.Ur/Hölgy! Kb.3éve irtak föl nekem uj fogamzásgátlot (Yasminellet)előtte Triregolt szedtem amitől semmi mellékhatást nem észleltem.A Yasminelle szedése után 1.5évvel 15kg szedtem föl ,rendszertelenné vált a menstruáciom,hiába fordultam orvoshoz az volt a válasz hogy nem ir másik gyogyszert csak mert meghiztam.Most 2010.novemberében a májamon egy 2×2.5cm hemangiomát diagnoztizáltak ami ugyan nem biztos hogy a Yasminelle okozta de a sebész orvos azt tanácsolta hogy mindenképpen váltsak másik fogamzásgátlora.A nőgyogyász két alternativát ajánlott a spirált és a NuvaRing hüvelygyürüt.A kérdésem az lenne hogy mennyire megbizhato ez a gyürü?Kell -e más modszert is alkalmazni mellette(pl:óvszer)?Valoszinü hogy csak én idegenkedem tőle de mert eddig csak fogamzásgátlo tablettát használtam. Köszönöm válaszát. Tisztelettel

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező! A gyűrű nagyon megbízható, kb. annyira, mint a tabletták, az a különbség, hogy hatását helyileg fejti ki, kiegészítő védelem nem kell mellé.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. május 31., 16:19; Megválaszolva: 2011. június 01., 10:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés