Menstruáció

Kedves Doktor/Nő! Ismét fordulnék Önhöz! Már korábban is írtam Önnek menstruációm hiánya miatt! azóta is rendkívül sok vizsgálaton voltam. megjártam már az endokrinológust is, megvizsgáltak. Ott sem találtak semmi rendkívülit, azt mondták minden rendben van.Tehát semmi szerv i problémát nem találtak sehol.Esetleg elképzelhető, hogy valami lelki oka lehet menstruációm kimaradásának? Sajnos ez már több, mint 4 éve így van! Párommal fogamzásgátlásként a tabletta mellett döntöttünk volna, de a nőgyógyászom nem javasolta, mondván, nem tudni, hogy a későbbiekben milyen rossz hatása lehet. Ön szerint a későbbiekben lehetne probléma, ha most gyógyszert használnék fogamzásgátlásként? Mi az Ön véleménye minderről? Én sajnos már kezdek kétségbeesni, hisz annyi helyen jártunk már édesanyámmal, de továbbra sincs változás! Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel és Üdvözlettel: B

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Herman Tünde válasza menstruáció kimaradása témában

Kedves Kérdező!

A mentruáció rendellenességeit okozhatja lelki megterhelés. Amennyiben nem igazolódott PCO- syndroma nem ajánlom a fg. tabletta szedését. Amennyiben PCO- syndroma igazolódott indokolt lehet az fg. tabletta szedése. A fg. tabletta szedése előtt mindenképpen thrombosishajlamra vonatkozó vizsgálatot kell elvégezni.

Dr. Herman Tünde
Dr. Herman Tünde Szülész-nőgyógyász szakorvos
Kérdés: 2011. május 26., 16:35; Megválaszolva: 2011. május 30., 10:45
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Menstruáció elmaradása
Tisztelt Doktor Nő/Doktor Úr! 24 éves vagyok. 8 éven keresztül, szünet nélkül szedtem a Tri regol nevű fogamzásgátlót. Február végén miután...
Érdeklődnék
Nőgyógyászati kérdésem lenne! körülbelül 1éve nem szedem a fogamzásgátló tablettákat, és eddig minden rendben volt.Rendesen havonta megvolt a...
Több fogamzásgátló beszedése
Fogamzásgátlás használata
Fogamzásgátlás