• Ön szerint van okom aggodalomra?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jónapot Kívánok! Kétségbe vagyok esve,mert abbahagytam a fogamzás gátló tabletta szedését 3 hónapja,utána megjelent a megvonás utáni vérzésem,de azóta nem jött meg a menstruációm,3 hónap maradt ki,és most reménykedem,hogy hamarosan mikor ideje lesz,akkor jelentkezik a vérzés. Már csináltam terhességi tesztet is,de negatív lett.3 évvel ezelőtt hormontablettákat kaptam,aztán pedig fogamzás gátló tablettát írt fel az orvos,mert rendszertelen volt a menstruációm.Utána olvastam,és láttam ,hogy előfordul ilyen,hogy ilyenkor akár fél évig sincs peteérés.Én mégis félek a korábbiak miatt,de nem tudom,hogy forduljak e orvoshoz,vagy várjak még egy picit,hátha önmagától beindul.Mielőtt abbahagytam a tablettát,voltam kontrollon,és minden rendben volt.Félek,hogy nem lehet gyerekem.Ön szerint mit tegyek,esetleg tud ajánlani valamilyen gyógynövényes megoldást ?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező! Három hónapos menseskimaradásnál javaslom az orvosi vizsgálatot. Friss teszttel keresse fel az orvost. Amiatt, hogy ne lehet később gyereke, ne aggódjon, számos nőnek van hasonló problémája, és mégis gyermeket szül. A tabletták hatása visszafordítható, de bizonyos nők hajlamosabbak a vérzészavarra.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. május 18., 17:55; Megválaszolva: 2011. május 19., 16:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés