• Escapelle tableta után

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/ Doktornő! 9 napja szükséges volt bevennem egy Escapelle esemény utáni tablettát. Amikor bevettem, mellékhatásként csak fejfájás, illetve egy rövid ideig tartó hányinger jelentkezett. Most, 1-2 napja enyhén feszül az alhasam, olyan kicsit, mintha meg akarna jönni. Jobb oldalt is fáj enyhén néha a hasam (de csak nagyon kicsit). Ez lehet a tabletta mellékhatása? A fejem is fáj, de az valószínűleg az éjjel-nappali idegeskedésem miatt van. Aggódom, mert tudom hogy a hasi fájdalom lehet a terhesség jele is, bár talán ezek még koraiak lennének terhességi jelnek...? Köszönöm előre is a válaszát! Connie

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező! A hasfájás, hányinger számos ok miatt kialakulhat, nem gondolnám, hogy koraterhesség miatt van, inkább emésztőszervi oka lehet vagy a stressz.Ha 9 napja véletlenül ön mégis teherbe esett volna, annak nem is lenne semmilyen tünete. Ha a menses késik, csináljon tesztet, remélhetőleg rendben lesz minden, és ön is megnyugszik!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. május 17., 17:31; Megválaszolva: 2011. május 18., 14:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: