• Stodette

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Pontosítani szeretném előző levelemet. MInt írtam a Stodette nevű készítményt szedem immár 2 éve rendszeresen. február hónapban továbbszedetem a gyógyszert, szünet tartása helyett, így akkor kimaradt egy menstruáció. Mikor végigszedtem a levelet, akkor ahogy kellett megjött. Elkezdtem az új levelet, s azután sem hagytam szünetet, ismét továbbszedtem a gyógyszert, hogy kimaradjon a vérzés. Utána időben megjött. elkezdtem az új levelet, és most, ahogy kiürül, megint esedékes lenne, hogy továbbszedjem, és ne tartsak szünetet. Sőt nagyon szükséges lenne. De tudom hogy ezzel már haramdszorra tenném ilyen rövid idő alatt ( február-május) De nagyon szükséges lenne, azért szeretném megtudni, hogy különösebb veszéllyel jár-e? Ezután már nem élnék ezzel a módszerrel, most kellene utoljára hogy kihagyjak egy vérzést. Előre is köszönöm a választ!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező! Még most utoljára tartson akkor szünetet, ha nagyon indokolt, de saját érdeke, hogy utána rendesen szedje a gyógyszert!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. május 12., 22:00; Megválaszolva: 2011. május 14., 13:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés