• Késve bevett fogamzásgátló

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Yasminelle fogamzásgátlót szedek egy ideje, szombaton este azonban elfelejtettem bevenni a tablettát a szokásos fél9-es időpontban. Csak másnap délelőtt, 14 órával később jutott eszembe, be is vettem azonnal. Ez volt a 4.tabletta a levélből. Nagyon megijedtem, mivel előző két napban többször is együtt voltunk a párommal, így délután fel is kerestem egy ügyeletet, esemény utáni tabletta felírása céljából. Az ügyeletes orvos azt mondta, hogy valószínűleg nem történt baj, de mivel látta hogy nagyon ideges vagyok, felírt egy Escapelle tablettát, amit be is vettem kb. 24 órával az utolsó aktus után. Ön szerint így mennyi esélye van, hogy baj történhetett? Nagyon izgulós vagyok, és hiába nyugtat a párom, azóta egfolytában feszült vagyok... Előre is nagyon köszönöm a válaszát!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező! Nagyon kicsi az esélye, hogy terhes legyen, nyilván pontos százalékot mondani lehetetlen. Ne aggódjon, nagy valószínűséggel rendben lesz minden!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. május 10., 18:28; Megválaszolva: 2011. május 11., 11:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés