• Fogamzásgátlás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! Meliane fogamzásgátlót szedtem 6 éven keresztül.Az elmúlt 1 éveben a homlokomon Aknék jöttek ki. A bőrgyógyász javasolta , hogy váltsak fogamzásgátló gyógyszert. Váltottam Dienillére , és most szedem a 3.-dik levéllel és olyan mellékhatását érzem , mint ha fel lennék puffadva , meg néha fáj a méhemnél. Lehetségesek ezek a tünetek? Mi a teendő ilyenkor? Előre is köszönöm

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező! Nem biztos, hogy a fogamzásgátló mellékhatása. Az ilyen jellegű problémák hátterében legtöbbször funkcionális emésztőszervi ok áll. Javaslom a bővebb folyadékfogyasztást, rostot is fogyasszon, és egy probiotikum kúra is javasolt. Iberogastot szedjen, lassan egyen keveset, napi ötször. Ha így se javul, keresse fel háziorvosát!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. május 06., 17:21; Megválaszolva: 2011. május 07., 19:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben: