• Fogamzásgátlás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        jónapot arol szeretnék érdelködni hogy a pharmatex hüvely tabletánál minden aktus után ujat kel felteni de akor is kel ujat ha nem én mentem el hanem barátnö? vagy az nem számit és csak akor ha én? válaszát elöre is köszönöm

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Kérdező! Amennyiben a közösülést megismétlik, újabb tablettát kell felhelyezni és 10 percet várni kell.Az, hogy önnek nem volt ejakulációja,még jelentheti előváladék távozását, ezért ilyenkor is kell fogamzásgátlást lakalmazni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. április 13., 18:32; Megválaszolva: 2011. április 14., 10:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés