Lindynette

Pár év után ismét elkezdtem a fogamzásgátló szedését. Korábban a Harmonetet szedtem, most a Lindynette-t írták fel. A menstruáció első napján kezdtem el szedni és a 10. napon még mindig vérzés jelentkezik, nem bő de van. Fogamzásgátló nélkül ilyenkor már nem nagyon volt, illetve a Harmonet szedésével nem volt ilyen gondom. A kérdésem az lenne, hogy mivel most kezdtem újból szedni lehet-e ez annak a következménye, illetve hány nap után kezdjek el aggódni, mert már azon gondolkodom, hogy azon túl, hogy visszamegyek az orvoshoz abbahagyom a szedését.

Dr. Csuth Ágnes válasza fogamzásgátló témában

Kedves Hölgyem!

A világért se hagyja abba a szedését, a szervezet szokja a tablettát, az első három hónapban a pecsételgetés egyáltalán nem kóros, ne aggódjon!

Kérdés: 2011. április 08., 14:27 ;Megválaszolva: 2011. április 10., 13:50
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátló-szedés
Étrend kiegészítők és...
Fogamzásgátlás használata
Lehetek terhes?
Gyógyszer mellett előbb jött meg