Mennyire biztonságos a Pharmatex hüvelytabletta peteérés alatt?

Komoly párkapcsolatom van és rendszeres nemi életet élek. Nem tudom, hogy miért de tartok a fogamzásgátló tabletta szedésétől. Igaz, hogy dohányzom viszont egy dobozzal több napig is elég. Jelenleg alkalomszerűen használok Pharmatex hüvelytablettát. A biztonság kedvéért alkalmazása előtt mindig ellenőrzöm, hogy van-e peteérésem, termékenységi kalkulátor segítségével. Ha van peteérésem és úgy használom a készítményt teherbe eshetek?

Dr. Csuth Ágnes válasza fogamzásgátló témában

Kedves Kérdező!

Igen, nem kizárt a teherbe esés, nem véd 100%-ban a szer. A fogamzásgátló szedésével kapcsolatos aggodalmai lehet, hogy alaptalanok, érdemes lenne alaposan elbeszélgetni az előnyökről és a kockázatokról a nőgyógyászával vagy olvasson róla weboldalunkon.Sokkal megbízhatóbbak a fogamzásgátló tabletták.

Kérdés: 2011. április 07., 18:42 ;Megválaszolva: 2011. április 09., 09:52
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátló-szedés
Étrend kiegészítők és...
Fogamzásgátlás használata
Lehetek terhes?
Gyógyszer mellett előbb jött meg