• Fogamzásgátló - váltani vagy sem

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor No/Ur! 23 eves vagyok es 5 eve szedem,minden problema nelkul a Lindynette 20 nevu fogamzasgatlot. A menstruaciomat atlagos erossegunek mondom, kulonosebb panaszom nincs, csak egy kis hangulatingadozas a a menstruacio elotti napokon. Sem mellfeszules, sem pedig hasi gorcsok nem jelentkeznek, es mindig napra pontosan jon meg. Allergias sem vagyok semmire. Ezentul azonban Norvegiaban elek, es itt sajnos ez a fogamzasgatlo nincs forgalomban, igy valtanom kellene. Az orvos, akinel itt erdeklodtem a Cerazette nevu tablettat irta fel. Meg tudna nekem mondani, hogy valthatok-e gond nelkul gyogyszert? Valaszat elore is nagyon koszonom!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Hölgyem! Jobbnak látnám, ha kombinált fogamzásgátlóra váltana, nem Cerazette-re, ez csak gesztagént tartalmaz.Az interneten rákerestem, úgy látom, hogy Norvégiában forgalmaznak Yasminelle-t és Yadine-t is, inkább ezeket javaslom.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. március 16., 16:06; Megválaszolva: 2011. március 17., 11:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés