• Pihenés jön...

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr//Nő! Április 16-17-én szeretnénk a párommal egy pihenős hétvégét az életünkbe, sajnos sok egyéb körülmény miatt csak ez a hétvége jöhet szóba hosszú hónapokon át. Viszont pont aznap szombaton vagy pénteken fog jelentkezni a menstruációm, Lindynette 20-at szedek, azon a héten kedden az utolsó szemet a 21-ből. Szeretném ezt a menstruációt eltolni, hogyan tehetem meg? Szedjek tovább a héten szerdától egy teljes 21 szemes levelet végig? Vagy csak valamennyit? És, ha csak "valamennyit", akkor új levelet kell-e kezdenem, vagy folytassam a megkezdettet? Vagy hagyjam az egész cselezést? Tisztelettel köszönöm a válaszát: Lilla

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Lilla! Ne tartson szünetet, hanem szedje a következő csomagot folytonosan, és csak utána legyen 7 nap szünet 2x21 tbl. után. Enyhe pecsételésre számíthat, de ez nagy valószínűséggel a pihenős hétvége után fog jelentkezni.Jó szórakozást kívánok!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. március 14., 17:47; Megválaszolva: 2011. március 16., 09:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés