Terhes lehetek hogy így érzem magam?

Tisztelt Dr. Nő/Úr! Volina nevű fogamzásgátlót szedek tavaly június óta. Minden rendben volt eddig. Legutóbbi esedékes menstruációm után pár nappal éreztem, hogy iszonyatosan feszült vagyok, fel tudnék robbanni. Holott inkább a menzesz előtti/ alatti napokban szokott ez lenni nálam. Ez néhány napig tartott, közben nagyon sűrű zselés, nyúlós, szinte átlátszó folyásom szokott lenni. Néha már-már mintha a mell bimbóm is érzékeny volna. Kérdésem az, hogy lehetek-e terhes Volina mellett? Mikor teszteljek? Már most vagy a menstuáciú esedékessége körül? Mert attól még megjöhet a menzeszem ha terhes vagyok, úgy tudom. Ha terhes vagyok, nem árt a babánaki ha szedem tovább a tablettát? Ezért szeretném tudni mihamarabb, mert akkor azonnal abbahagyom a szedését! Úgy is tervezünk még egy kisbabát! Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza fogamzásgátló témában

Kedves Kérdező!

Ha előírás szerint szedte a Volinát, extrém kicsi az esélye a terhességnek. Ha az utolsó aktus óta eltelt 10-14 nap, tesztelhet, de saját megnyugtatása végett lenne erre szükség.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2011. március 08., 14:45; Megválaszolva: 2011. március 09., 11:41
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátlás használata
Lehetek terhes?
Gyógyszer mellett előbb jött meg
Fogamzásgátlás mellett...