• Fogamzásgátlás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! hétfőn írtam önnek,az elfelejtett 2 fogamzásgátló ( utolsó héten jártam vele,és kimaradt a szombat,vasárnap)bevételével kapcsolatban.köszönöm válaszát! bár borzasztó hülyén érzem magam,mert még hétfő délután végre utolértem a nőgyógyászt és Ő meg közölte,hogy be se szedjem a többi gyógyszert,így a hétfő,kedd,szerdait se,hanem tegnaptól(keddtől) számítva 7 napig tartsak szünetet, (én így is cselekszem) majd ismét kezjem el a gyógyszert normálisan szedni,és védekezzünk (ami természetes). azt viszont nem mondta,hogy lesz-e vérzésem,vagy hogy meddig,hányszor,melyik lesz a rendes havi vérzés,mi várható,mikor állnak helyre a dolgok a vérzésemben,és a védettségben.majdnem öszekaptak rajtam az orvosok ,mert az enyém ezt mondta,a másik viszont azt,amit Ön írt meg.nos,remélem,akárhogy van,lesz megoldás,és nem zavarodik össze jobban minden.(életemben nem voltam figyelmetlen,mert komolyan veszem,nem is értem hogy történhetett.)köszönöm,hogy megértő,és a választ is köszönöm.Niki

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Niki! Ezzel a levéllel együtt küldje el az előzményeket, és hogy végül hogyan járt el, mert a kérdésküldő rendszerünk anonim, nem tudom az előzményeket visszakeresni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. március 02., 09:56; Megválaszolva: 2011. március 04., 10:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés