Gyógyszer es fogamzásgátló szedése

Tisztelt Doktor Ur/No! Euthyrox 25 szedesekor lehet-e foggamzasgatlot szedni? Mennyire folyasolja be a fogamzasgatlo hatekonysagat? Es ha lehet altalaban melyik keszitmeny ajanlott ilyen esetben? Valahol olvastam hogy az osztrogen tartalmu f.gatlok hatasat csokkenti. Mennyire igaz ez? Valaszat elore is koszonom!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza fogamzásgátló témában

Kedves Kérdező!

Szedhet bármilyen fog. gátlót, esetleg az fordul elő, hogy magasabb adag Euthyroxra lehet szükség a fog. gátló miatt.

Kérdés: 2011. február 28., 10:25; Megválaszolva: 2011. március 01., 16:10
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátlás
Fogamzásgátló tabletta csere
Fogamzásgátló
Fogamzásgátló hasmenés esetén
Mi a teendő?