Gyógyszer

Tisztelt Dr.Nő! A múlt hónapban a 7nap gyógyszermentes napon nem jött meg nekem, de közben volt véres barnás vérzésem 2hétig, akkor nem kell megijednem? Nincs semmi baj? Már több mint 1hónapja nem éltem nemi életet a párommal. Előre is köszönöm válaszát! Sára

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza fogamzásgátló témában

Kedves Sára!

Javaslom, hogy csinálj egy tesztet a biztonság kedvéért. Nem derül ki egyértelműen, hogy azóta újrakezdted-e a gyógyszert.Ha igen, és ismétlődik a vérzés, illetve a teszt negatív, gyógyszerváltás szükséges.

Kérdés: 2011. február 25., 20:38; Megválaszolva: 2011. február 28., 14:59
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátlás
Fogamzásgátló tabletta csere
Fogamzásgátló
Fogamzásgátló hasmenés esetén
Mi a teendő?