• Fogamzásgátló szerek

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Web Doktor. Szeretném megkérdezni hogy milyen fogamzásgátlót válasszak,évente járok nőgyógyászati vizsgálatra,de az orvosom nem ajánl mást mint amit most szedek.Dianne 35-t.Én már gyerek korom óta súly problémával küzdök,180cm magas vagyok,és kb 120 kg.A súlyom állandóan ingadozik,föl-le 15-20kg.A menstruációm nem rendszeres,ha abba hagyom a gyógyszer szedését van hogy 6-8 hónapig nem menstruálok.A dianne 35-t kb 18 éves koromban kezdtem el szedni,a menstruációs zavarok miatt,és az arcomon erős szőrnövekedés miatt.Voltam többször endokrinologiai vizsgálaton de nem találtak semmit.Úgy hallottam hogy a Dianne 35-t nem lehetett volna szednem 3 évnél hosszabb ideig.Kérem ajánljanak egy olyan fogamzásgátlót ami jó hatással van a problémáimra.Túlzott szőrnövekedés,súly többlet,menstruációs zavarok.A pajzsmirigyemet is vizsgálták már ,se alul se túl nem működik,a koleszterin szintem is normális.Most kb 1 éve nem szedem már a dianne 35-t,és 6 hónapja nem volt menstruációm.Én külföldön dolgozom,így most nem tudom megoldani,hogy kivizsgáltassam magam,kérem ajánljanak egy fogamzásgátlót amit fel tudok íratni.Köszönöm válaszukat,és a segítségüket.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Hölgyem! Volinát próbáljon meg. Amikor lesz ideje, nőgyógyászati kivizsgálás valóban indokolt, legjobb lenne nőgyógyászati endokrinológiai szakrendelést felkeresnie.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. február 10., 14:03; Megválaszolva: 2011. február 13., 09:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés