Stodetteről szeretnék véleményt kérni

Tisztelt Doktor Nő! 23 éves vagyok, most fogok először fogamzásgátlót szedni. A nőgyógyászom a Stodette nevű tablettát írta fel. Érdeklődnék, hogy mi a saját véleménye erről a márkáról? Különböző fórumokon elég sok rossz véleményt olvasni, nem tudom lehet-e hinni nekik (pl.a Stodette tabletta melletti teherbeesés története és negatív mellékhatások is elég rémisztőek volt számomra) Az a csekély százalékot aki a tabletta mellett is teherbe esik mi befolyásolja? Akár lehetek én is? Segítségét és véleményét előre is köszönöm Napsugár.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza fogamzásgátló témában

Kedves kérdező!

A Stodette is alacsony hormontartalmú, ugyanannyira megbízható tabletta, mint a többi fog. gátló. Persze a védelem egyik módszernél sem 100%-os. A nem kívánt terhesség oka legtöbbször kimaradt szem, fogmazásgátló, antiepileptikum, egyéb gyógyszer csökkenti a tabletta hatékonyságát, vagy hasmenés, hányás.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2011. február 05., 18:52; Megválaszolva: 2011. február 07., 18:01
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátlás használata
Lehetek terhes?
Gyógyszer mellett előbb jött meg
Fogamzásgátlás mellett...