Yadine fogamzásgátló

Kedves Doktornő! Múlt hét vasárnap kezdtem el szedni a Yadine fogamzásgátlót (2 évvel ezelőtt hagytam abba, előtte 3-4 évig szedtem) és az a sejtésem, hogy most nem bírja a szervezetem. Tegnap egész délután erős fejfájásom volt, gyenge voltam, néha zsibbadt a bal lábam, néha a bal karomba nyilalt bele, nehezen kaptam levegőt.Nem éreztem magam jól. Mivel eddig ilyen problélmám nem volt, így ezért is tippelek arra hogy a tabletta miatt van. Mi az Ön véleménye erről?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza fogamzásgátló témában

Nem biztos, hogy a tabletta okozza, akár egy kezdődő fertőzés is csinálhat ilyet. Javaslom, hogy még adjon időt a tablettának, ne hagyja abba. Ha tünetei nem javulnak, forduljon háziorvosához!

Kérdés: 2011. február 02., 10:06; Megválaszolva: 2011. február 05., 17:05
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátlás használata
Lehetek terhes?
Gyógyszer mellett előbb jött meg
Fogamzásgátlás mellett...