• Gyermekvállalás fogamzásgátló szedése után

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tiszelt Doktor/nő! 1,5 évig szedtem Lindynett 30 fogamzásgátló tablettát, amiből 20-án vettem be az utolsó szemet. A vérzés első napjától számított 5. és 7. napján nem védekeztünk. Mekkora esélye van a terhességnek? Férjemmel gyermeket szeretnénk, de azt a tanácsot kaptuk, hogy legalább 3 hónapig célszerű várni a teherbeeséssel a tabletta abbahagyása után. Ha esetleg terhes lettem, lehet valamilyen komplikáció? Válaszát előre is nagyon köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező! Valószínű, ha most teherbe esett se lesz semmi baj, elővigyázatosságból javasoljuk a 3 hónapot. Esélyt mondani százalékosan nem lehet.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. január 31., 18:47; Megválaszolva: 2011. február 01., 13:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés