Mi lehet a megoldás?

Tisztelt Doktor Nő/Úr! Két hónapja hagytam abba a fogamzásgátló tabletta (Lyndinett 20) szedését, mivel már több mint fél éve nem élek partnerkapcsolatban és nem láttam értelmét, hogy fölöslegesen hormont szedjek. Az utolsó levél utáni hónapban kevés volt a vérzésem és 1-2 napig tartott. Ebben a hónapban pedig egyáltalán nem jött még meg, lassan 3 hetet késik. Érdeklődnék, hogy ez a gyógyszernek tudható be vagy esetleg más is lehet a háttérben, illetve érdemes lenne-e felkeresni a nőgyógyászomat? Így nyáron elég kellemetlen, hogy nem tudom mikorra várható. Köszönettel!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza menstruáció késése témában

Kedves Kérdező

Az előfordulhat, hogy a fogamzásgátló szedése mellett a menzesze jóval gyengébb lett. Sok nő azért szedi a gyógyszert, hogy éppen kevés legyen a vérzése. Tehát nem gond a vérzés ilyen kevéssége, hanem előny, méghozzá a gyógyszeré. Ha Önnek ez nem tetszik, semmi baj, nyugodtan abbahagyhatja a gyógyszert, de gondolkodjon erősen amikor fogamzásgátlás kell. Tehát legyen akkor résen!

Kérdés: 2008. június 23., 10:03; Megválaszolva: 2008. június 23., 10:03
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Menstruáció
Tisztelt Doktor Nő /Úr! Júliusban voltam utoljára együtt a barátommal és augusztusban szakítottunk, de már 3 éve szedtem a Yasminelle...
Escapelle
Tisztelt doktornő/úr, több mint egy honapja escapelle tabletát vettem be. Rá 1 hétre megjött a menstruációm. Most 2 hetet késik. Múlt héten...
Menstruáció késése
Tisztelt Doktorúr/nő! Én egy fiatal lány vagyok és már három napja késik a menstruációm. A barátommal mindig védekeztünk, kivéve egy alkalommal...
Több fogamzásgátló beszedése
Fogamzásgátlás használata