Megszakításos szex

Tisztelt Doktornő! A menstrtuációm 5-6. napján (tegnap éljjel) 2x szeretkeztem megszakítással (nem szedek fogamzásgátlót 4 hónapja) . Elvileg ondó nem jutott a hüvelyembe, esetleg egy kevés a szeméremajkakra kenődött. Felírattam az esemény utáni tablettát, de ha nem muszáj, nem venném be. Az lenne a kérdésem, hogy mekkora esélye van így a teherbe esésnek, Ön szerint bevegyem-e a gyógyszert? Segétségét előre is köszönöm! > Enikő >

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza fogamzásgátló témában

Kedves Hölgyem!

Tekintettel arra, hogy a megszakításnál akár úgy is került spermium az ön hüvelyébe, hogy nem a hüvelyben volt ejakuláció, illetve tekintetbe véve azt, hogy akár a ciklus elején is teherbe eshet ritkán egy korai ovuláció miatt, javaslom a tabletta bevételét.

Kérdés: 2011. január 26., 19:45; Megválaszolva: 2011. január 27., 11:53
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátlás
Fogamzásgátló tabletta csere
Fogamzásgátló
Fogamzásgátló hasmenés esetén
Mi a teendő?