Lindynette 20

Tisztelt Doktor Úr/Nő Én másfél éve szedem a Lindynette 20-as vogamzásgátló tablettát. Miután elkezdtem szedni agresszívabb lettem és már a sex-hez sincsen egyátalán kedvem. A kérdésem az lenne hogy ez lehet-e a fogamzásgátló tablettától? A másik kérdésem pedig hogy ha elmennék a nőgyógyászomhoz melyik másik tablettát irassam fel vele? Válaszát előre is nagyon szépen köszönöm! Üdvözlet: Mónika

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Herman Tünde válasza fogamzásgátló témában

A feszültség nem ettől lehet, a libidó csökkenését okozhatja fg. tabletta, de sajnos ez bármelyik fg. tablettánál előfordul, tartson pár hónapos szünetet, hogy a petefészek működése kissé helyre álljon.

Dr. Herman Tünde
Dr. Herman Tünde Szülész-nőgyógyász szakorvos
Kérdés: 2011. január 24., 18:12; Megválaszolva: 2011. január 27., 13:56
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátlás
Fogamzásgátló tabletta csere
Fogamzásgátló
Fogamzásgátló hasmenés esetén
Mi a teendő?