Fogamzásgátló - egy hét eltolás - lehet baj?

A párom már évek óta szedi a Tri-regol nevű fogamzásgátlót. Általában kiegészítjük óvszerrel is, biztos ami biztos alapon, de egy héttel ezelőtt (14.-én) gumi nélkül voltunk együtt. Kicsit feledékeny a drágám és most aggódok. November 20.-án volt menzesze és ha jól számolom, azóta 2 levéllel szedett be, de akkor már a másodiknak is el kellett volna fogynia, de még van belőle neki 2 szem. Tehát szerintem egy héttel később kezdte el a második levelet. Ez jelenthet gondot? Ha jól sejtem, mivel rendesen beszedte ezt a levelet, elvileg minimális az esélye a teherbeesésnek. De félek. Még nem szeretnénk babát. Válaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza fogamzásgátló témában

Kedves Kérdező!

Ha egy héttel később kezdte barátnője szedni a gyógyszert, és 2 tablettamentes hét volt, és nem volt mellette óvszeres védekeezés, lehet baj. Ha a késik a vérzés, tesztet kell csinálni.

Kérdés: 2011. január 21., 12:35; Megválaszolva: 2011. január 24., 10:37
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátló hasmenés esetén
Fogamzásgátlás
Hüvelyi folyás
Terhesség?
Fogamzásgátló és vitaminok