Fogamzásgátló váltás?

Tisztelt Dr Nő/Úr! 31 éve nő vagyok van két gyermekem s többet már nem szeretnék. Belara nevű antibébit szedek de váltanék a Tri-Regolra ha ez nem probléma. Ennek lehetnek hátulütői? Erősebb vérzés? Ha esetleg a spirált kipróbálnám azzal nem lenne-e erősebb a havi mensesem? Köszönettel! Vörös renáta

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza fogamzásgátló témában

Kedves Renáta!

Előre megjósolni, hogy másik tablettára hogyan fog reagálni a szervezete, nem lehet. Miért akar váltani? A hormontartalmú spirál használata mellett a vérzés általában kevesebb szokott lenni.

Kérdés: 2011. január 04., 08:37; Megválaszolva: 2011. január 07., 12:41
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátló hasmenés esetén
Fogamzásgátlás
Hüvelyi folyás
Terhesség?
Fogamzásgátló és vitaminok