• Yasminelle

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktot Úr/Nő! 2010. áprilisa óta szedem a yasminelle-t. Eddig semmi problémát nem okozott a szedése. Most viszont december 23-án elkaptam egy vírusos hányás-hasmenést. A gyógyszert szerda este 9-kor bevettem, az első hasmenés csütörtök 1/2 6-kor jelentkezett. A háziorvos algopyrint (a trokom is piros volt), smectat és cerucalt írt fel. A fogamzásgátlót emellett rendesen szedtem este 9-kor. Éjjel se hasmenésem, se hányás nem volt. Másnapra el is múltak a tünetek. Az utolsó menstruációm 2010. december 15-én volt. Ma, 2010. december 29-én kis vérzés jelentkezett. Ez mitől lehet? Férjemmel házaséletet hétfőn (dec. 27) éltünk. Előtte pedig csak 20-án. Kell-e kiegészítő védekezés? Mitől lehet ez a vérzés?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Ha a gyógyszert követően 8 és fél óra múlva volt hasmenése, majd a következő gyógyszer után se hányás, se hasmenés nem volt, nem kell aggódnia.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. december 29., 21:25; Megválaszolva: 2010. december 30., 12:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés