• össze vissza szedem a tabikat

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Úr/ Dr.Nő! Olyan problémával fordulok önökhöz,hogy: úgy hallottam egy eüs dolgozó ismerösőmtől hogy a fogamzás gátlót ha nem szedem csak maradt még régebbről akkor használhatom esemény utáninak is?? Nem tudom ez mennyire igaz és hatásos e? a történetem az hogy 2hónapig szedtem rendszeresen a sensonette fog.gátló tabit de abbahagytam mert vége lett a kapcsolatomnak.....meg is jött rendesen utána nem volt probléma...egy hónap után a következő menstruációmkor kibékültem a volt párommal és le is feküdtünk védekezés nélkül:( a kérdésem hogy menzesz alatt lehetek e terhes? mondjuk mikor hazaértemc azonnal a maradék tabiból egyszerre 3at bevettem...és azóta 2,5hete minden nap 2-3szemet veszek be és azóta is voltam együtt védekezés nélkül a párommal!tudom hülye vok főleg hogy már megégettem egyszer magam és van egy kétéves kislányom! Remélem ne vok terhes....meg mikor hagyjam abba a gyógyszerek szedését? amúgy a hasam nagyon fura akkor volt ilyen érzékeny mikor tehes voltam....mikor lenne érdemes tesztet csinálnom? gondolom zavarosnak tűnik a levelem, de úgy aggódom! válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező! A levél alapján úgy tűnik, ön is tisztában van azzal, hogy nagyon rossz módon jár el a tabletta szedésével kapcsolatban. A helyes szedéssel kapcsolatos útmutatást a betegtájékoztatóban olvassa el. Az utolsó aktus után 14-16 nappal tud tesztet csinálni. Javasolt nőgyógyászt felkeresnie, hogy megbeszéljék a fogamzásgátlással kapcsolatos, önben felmerülő kérdéseket.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. december 14., 15:32; Megválaszolva: 2010. december 16., 14:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés