A kettő együtt

Tisztelt Doktornő/Úr! Az allergiámra cetirizin hatóanyagú készítményt szedek. Szeretnék elkezdeni fogamzásgátló tablettát szedni. Az lenne a kérdésem, hogy a kettő "meg fér-e egymás mellett"? Nem lesz- e gond belőle? Előre is köszönöm válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza fogamzásgáló tabletta témában

Tisztelt Hölgyem!

A cetirizin hatóanyagú gyógyszer szedésekor elsősorban a theophyllin tartalmú gyógyszerekkel (egy tipusú hörgtágító) kell óvatosabban bánni, fogamzásgátló szedése esetén nem várunk kóros hatást. Amikor nőgyógyász orvosát felkeresi, hogy megbeszéljék melyik tablettát szedné, említse meg az összes gyógyszerét, hogy ő is tudja.

Tisztelettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2008. június 20., 22:37; Megválaszolva: 2008. június 20., 22:37
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátlás
Fogamzásgátló tabletta csere
Fogamzásgátló
Fogamzásgátló hasmenés esetén
Mi a teendő?