• Hogyan kell váltani?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Pár hónapja barnás kontaktvérzést észleltem együttlét után. Voltam nőgyógyásznál, írtak fel Zitrocint és Rutascorbint. Illetve tri-regol helyett (8 éve szedem) Mercilont írtak fel, mert talán a tri-regol is hibás lehetett az orvos szerint. A segítségüket szeretném kérni, hogy hogyan kell váltani a mercilonra úgy, hogy a védettség biztos legyen együttlétkor? Holnap fogy el a tri-regol, nagyon sürgős lenne, mert a tájékoztató papíron azt írják, hogy a régi gyógyszer ahogy elfogy már másnap kell a másikat rögtön kezdeni. De akkor elmarad a menstruációm is (ha nincs 7 nap szünet)? A védelem biztos lesz? Tényleg így kell váltani? Nagyon várom válaszukat, és előre is hálásan köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező! A Tri-Regol alkalmazása után előírt gyógyszerszünet utáni 1. napon is elkezdheti.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. november 17., 16:24; Megválaszolva: 2010. november 19., 14:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés