Mercilon

Tisztelt Doktornő! Mercilon tablettát szedek lassan egy éve. A vérzésem mindig a gyógyszerszünet végén jelentkezik. Szeretném tudni, hogy a tabletta a gyógyszerszöóünetben is véd-e, vagy szükség van valamilyen más módszerre.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza fogamzásgátlás témában

Kedves Kérdező!

Nem, a tabletta szedés szünetében is megvan a védettség. Bár azért tegyük hozzá, hogy 100%-os védekezési módszer nincs. De aggódnia nem kell.Üdvözlettel:

Kérdés: 2008. június 19., 21:21; Megválaszolva: 2008. június 19., 21:21
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátlás
Fogamzásgátló tabletta csere
Fogamzásgátló
Fogamzásgátló hasmenés esetén
Mi a teendő?