• Fogamzásgátló abbahagyása

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! A következő lenne a kérdésem? Abbahagytam a fogamzásgátló szedését, a mait már nem szedtem be, körülbelül a felénél jártam a csomagnak. Kell vérzésnek jelentkeznie a következő néhány napban vagy ráér később? Egyszer már abbahagytam régebben és emlékszem hogy akkor jelentkezett vérzés néhány napra az abbahagyást követően. De akkor kevesebb tabletta maradt, tehát többet beszedtem mint most. Előre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Miért hagyja abba a csomag közepén? Nem igazán értem. Ha a tablettát valaki abbahagyja, megvonásos vérzés szokott jelentkezni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. október 26., 20:39; Megválaszolva: 2010. október 27., 13:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés