• SÜRGŐS! Qlaira / Marvelon

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor No! Egy olyan problemam lenne, hogy 7 even keresztul szedtem egy gyogyszert , amit sajnos abba kellet hagynon mert nagyon fajt a fejem tole. Sajnos utana orvost is kellett valtanom, aki javasolt egy ujabb gyogyszert ami nem valt be, mert gorcsos hasfajasom volt tole,utana meg legalabb 3 masik gyogyszert kiprobaltunk, de azok sem valtak be. Eros gorcsos fajdalmaim voltak azokol is. :( Majd elmentem egy masik orvoshoz, o javasolta hogy egy idore szuneteltessem a gyogyszert. 3 honapig nem is szedtem. Most kellene ujra elkezdenem szedni egy uj gyogyszert. A problema, hogy amit javasolt az orvosom, a Qlaira, nagyon sok rosszat olvastam-hallottam rola. Tenyleg nem a legjobb gyogyszer? Nem szivesen kezdenem el szedni. Viszont volt egy masik gyogyszer is amirol beszeltunk az orvosommal a Marvelon, amirol jokat hallotam. En szivem szerint ezt szednem. A baj csak annyi, hogy a Qlaira-t irta fel az orvosom es nem nagyon szeretnek neki ellent mondani. Ugy tudom, hogy amikor az ember nem szed fogamzasgatlot es aztan visszater a szedesere, akkor az elso gyogyszert a menstruacio elso napjan kell bevenni. Ami nekem hetvegen lesz. Tehat meg ma vagy holnap meg kellene vennem a gyogyszert. Segitseget szeretnem kerni, hogy melyiket vegyem meg? Melyiket javasolna? Koszonom visszajelzeset!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Hölgyem! 3 munkanap a levelek feldolgozási ideje, ezért nem válaszoltunk Önnek a hétvégén. A fogamzásgátlókat illetően inkább felejtse el, azt, amit hallott. Nincs olyan, hogy jó és rossz a mai korszerű gyógyszerek között. Csak olyan van, hogy jobban megfelel, vagy kevésbé felel meg az adott női szervezetnek. Ha az orvosa a Qlairát írta fel, szedje azt, remélhetőleg jól fog illeszkedni a szervezetéhez. Ha nem válna be, akkor próbálják ki a Marvelont.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. október 08., 12:55; Megválaszolva: 2010. október 11., 09:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés