• Lindynette 20

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr/nő! Most először kezdtem el szedni a lindynette 20 fog.gátlót, a menstruációm első napján elkezdtem, bevettem mind a 21 tabit és a 7 napos szünetet is betartottam, majd a 8 napon elkezdtem a második levelet. A kérdésem az lenne, hogy akkor most védve vagyok, vagy kell valahány napot várni és más védekezési módot is alkalmazni? Az baj lehet, h az első levelet este 7kor szedtem, ezt meg 9kor?Válaszát köszönöm

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Hölgyem! Védve van, szedje tovább, nem kell izgulni, a 2 órás különbség nem okoz problémát.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. szeptember 29., 15:02; Megválaszolva: 2010. szeptember 30., 10:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés