• Szivárgó vérzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jónapot! Nemrégiben kezdtem el elöször fogamzásgátlót szedni /Dienille/ és azt tapasztaltam, hogy az első 5 nap rendben lezajlott, ám még mos is a ciklus 15. napján is pecsételő a vérzésem. Ez normális? Mikor szünik meg, és ha nem szünik, esetleg írassak másikat? A másik problma, hogy rengeteg pattanásom lett, holott pont az van a betegtájékoztatóba, hogy javítja a bőrhibákat / eddig sem volt kóros/. Köszönöm válaszát!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves hölgyem! A pattanások valószínűleg függetlenek a tabletta szedésétől, egyéb okból is létrejöhetnek. A pecsételő vérzés a tablettaszedés első három hónapjában nem kóros, ha a negyedik hónapban is van, akkor kell orvoshoz fordulni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. szeptember 09., 19:52; Megválaszolva: 2010. szeptember 10., 10:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés