• Probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor úr/nő! Már több, mint két éve szedek fogamzásgátlót. Eddig semmi gond nem volt vele, a menzeszem mindig órára pontosan jött meg. Az első nap erősebb, aztán egyre gyengébb. Ez az első napja, viszont jelentősen gyengébb, mint máskor, sőt egész nap csak barnás, darabos, minimális vérmennyiséggel. A szokásos hányinger, derékfájás, rossz közérzet is elmaradt. Feltűnően jól érzem magam. Kicsi hangulatingadozás volt előtte, de semmi komoly fájdalom, vagy ilyesmi. Szexuális életet rendszeresen élek, és a gyógyszert is mindig időben szedem. Ennek ellenére van rá esély, hogy teherbe estem? Esetleg valami más probléma állhat emögött? Előre is köszönöm válaszát..Henrietta

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Henrietta! Ha volt, ami gyengítette a gyógyszer hatását, akkor okozhatja az vagy az is lehet, hogy a régóta történő szedés miatt elvékonyodott a méhnyálkahártya. Ha volt gyengítő hatás (pl. hasmenés, antibiotikum, stb.), akkor csináljon tesztet.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. augusztus 28., 02:50; Megválaszolva: 2010. augusztus 30., 13:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés