Cypromixot kaptam hajhullásra

Azzal a kérdéssel fordulnék önökhöz hogy 2 éve erősen hullik a hajam. Kiderült, hogy magas a tesztoszteron szintem: 102, 4ng/dl. Erre nőgyógyász Cypromix-ot írt fel. A különböző fórumokon rendkívül rossz tapasztalatokat írtak le erről a készítményről. pl.: hogy a szedés abba hagyása után ugyan úgy jelentkeznek a problémák amire felírták! Ez lehetséges? Van rá esély, hogy használ és a szedés abba hagyása után sem fog hullani a hajam? A felületi kezelés nem használt és az egyéb vény nélkül kapható készítmények sem. Mit tegyek kezdjem el szedni?

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a hajhullás témában

Kedves Kérdező! A Cypromix antiandrogén hatású, tehát a tesztoszteron hatását csökkenti. Mint mindennek, ennek is lehetnek mellékhatásai. Ha a tesztoszteron túltermelődése folyamatos, akkor a tabletta hatása csak a szedés alatt érvényesül értelemszerűen.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2010. augusztus 23., 23:29; Megválaszolva: 2010. augusztus 25., 11:21
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátlás
Hüvelyi folyás
Terhesség?
Fogamzásgátló és vitaminok
Tri regol