Mi történik, ha abbahagyom a fogamzásgátló szedését?

Tisztelt Doktornő/Úr! Kb. 5 éve szedek fogamzásgátló tablettát (Lindynette20) . Viszont most szeretném abbahagyni a szedését. Gondolom a megkezdett levelet végig be kell szednem. Esetleg milyen "következményei" lehetnek (ha vannak egyáltalán)? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza fogamzásgátló témában

Kedves Kérdező!

Persze a levelet szedje végig, majd utána nem szedi a gyóygszert. Meddig szedhetők?



Kérdés: 2008. június 14., 13:47; Megválaszolva: 2008. június 14., 13:47
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátlás
Fogamzásgátló tabletta csere
Fogamzásgátló
Fogamzásgátló hasmenés esetén
Mi a teendő?