• Vissza állt a hatása?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Hölgyem! Köszönöm szépen a válaszát! Ha megengedi kérdeznék még valamit. Barátnőm már 1 hete szedte a tablettát mikor védekezés nélkül szeretkeztünk.Nem voltunk biztosak a védelemben,ugyan megszakítással történt,de biztos ami biztos vettünk esemény utáni tablettát. Azt hallottam,hogy aki fogamzásgátlót szed,tilos az esemény utáni tabletta. Igaz ez? No,már mind1,mert beszedte.Semmi mellékhatását nem tapasztalta.Azóta,hogy ezt a gyógyszer bevette ugye tovább folytata a fogamzásgátló rendszeres szedését,mint ha semmi sem történt volna.Azóta eltelt 13 gyógyszeres nap. most van a gyógyszermentes nap 3. napján. Tegnap elött volt ez a védekezés nélkül szeretkezés. Az lenne a kérdésem,hogy ha az esemény utáni tabletta befolyásolta a fogamzásgátló hatását,ezalatt a kb. 13 nap alatt újra tudott úgy védeni,mint álltalában?? A menstruációja várhatóan megérkezik. ha megjön nincs gond? Kérem segítsen! kb 13 nap alatt vissza tudott állni a fogamzásgátló hatása,ha egyáltalán befolyásolta a másik nagy hormont tartalmazó gyógyszer?? Nagyon szépen köszönöm! Üdvözletem!

        Dr. Herman Tünde válasza a fogamzásgátló témában

        Amennyiben megjön a menses nincs gond! Szedje a fg tablettát tovább, a második hónap után már biztos a védelem, csak ne fejetse el bevenni!


        Dr. Herman Tünde
        Szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Herman Tünde
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. augusztus 05., 11:30; Megválaszolva: 2010. augusztus 12., 14:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben: