Terhesség

Kedves Dr.Nő! Azzal a problémámal fordulok önhöz, hogy már 3 hónapja szedem a Triodena fogamzásgátlót, és ma volt a 3.nap amikor ugye meg kellett volna jönnie, de még ma sem jött meg! elég gyakran van hányingerem. Lehetséges hogy terhes vagyok? Előre is köszönöm válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

Kedves Hölgyem! Ha elképzelhető terhesség, mert például gyengítette valami a gyógyszer hatását, maradt ki szem, akkor érdemes tesztet csinálni, de azért valamennyi csúszás tablettaszedés mellett is előfordulhat, ezért egyelőre ne izguljon, hányinger bármitől lehet, ez nem mérvadó. Én a tesztre szavazok, így ön is megnyugszik, ha minden rendben van.

Kérdés: 2010. augusztus 04., 20:37; Megválaszolva: 2010. augusztus 05., 11:22
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátlás
Hüvelyi folyás
Terhesség?
Fogamzásgátló és vitaminok
Tri regol